Екип на Дентална клиника АЛДЕНТАЛ

Екип на Дентална клиника АЛДЕНТАЛ – висококвалифицирани и опитни зъболекари, зъботехници и медицински сестри, които са посветени на предоставянето на най-качествените стоматологични грижи на своите пациенти. Част от екипа на Дентална клиника АЛДЕНТАЛ са специалисти по имплантология, естетична стоматология, пародонтална и протетичната стоматология, детска дентална медицина.

Д-р Али АхмедД-р Али Ахмед

Д-р Али Ахмед е лекар по дентална медицина и основател на дентална клиника „Алдентал” в гр. Пловдив. Завършва Медицински университет, Факултет по дентална медицина в гр. Пловдив през 2011 г.

Участва в национални и международни конгреси и семинари по специалността. Посещава многобройни курсове по имплантология, ортодонтия и естетична стоматология.

Развива и непрекъснато усъвършенства своята практива в областта на естетична дентална медицина , имплантология, ортодонтия, пародонтална и протетична стоматология.

Д-р Наталия БелиноваД-р Наталия Белинова

Д-р Наталия Белинова е родена в гр. Шумен. Завършва Медицински университет, Факултет по дентална медицина в гр. Пловдив през 2011 г. Тя е един от основателите на дентална клиника „Алдентал”.

Участва в национални и международни конгреси и семинари в областта на протетична дентална медицина, естетични възстановявания, детска дентална медицина, ендодонтия и естетична дерматология.

Развива своята практика основно в областта на естетична медицина, ендодонтия и детската стоматология.

Д-р Десислава ИндоваД-р Десислава Индова

Д-р Десислава Индова е родена 03.06.1994г. в гр. Хасково. Завършва гимназия с хуманитарен профил „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Пловдив с изучаване на немски и английски език през 2013 г. През 2019 г. се дипломира във Факултет по дентална медицина – МУ Пловдив.

Още като студенткa има интереси в областта на детската дентална медицина, кариесология и ендодонтия.

Непосредствено след завършването си започва работа в зъболекарски кабинет в пловдивско училище, където работи до 02.2020г . след което става част от екипа на дентална клиника „Алдентал”.

Д-р Драгомир ДрагостиновД-р Драгомир Драгостинов

Д-р Драгомир Драгостинов се дипломира като лекар по дентална медицина към Факултет по дентална медицина на медицински университет – гр. Пловдив.

Има дългогодишен опит в областта на кариесологията, ендодонтията, хирургична стоматология и зъбопротезиране. Неговия приоритет са естетичните възстановявания,ортодонтията и хирургичната стоматология.

Д-р Драгостинов държи на естетически красивото и прави всичко възможно,да постигне желаните резултати. Стремежът му непрекъснато да се самоусършенства го кара да участва в много следдипломни курсове.

Д-р Нестор КалояновД-р Нестор Калоянов

Д-р Нестор Калоянов е роден на 27.01.1993 г. в гр. Пловдив. Завършва гимназия с хуманитарен профил “Св.св. Кирил и Методий” с изучаване на английски език през 2012 г. През 2018 г. се дипломира във Факултет по дентална медицина – МУ Пловдив.

В последствие посещава редица образователни лекции и практически курсове в България сред които “Естетично възстановяване” и “ Поставяне на дермални филъри в областта на устните” в гр. София с придобиване на съответен сертификат.

Д-р Калоянов е част от екипа на дентална клиника “Алдентал” от 2018 г. и в хода на своето професионално развитие се занимава с естетична стоматология, орална хирургия и ендодонтия.