Дентална клиника АЛДЕНТАЛ

Дентална клиника АЛДЕНТАЛ с екипа си от професионалисти, има за цел да ви предложи по-здравословен и естетичен начин на живот.

Наша най-главна цел е да останете доволни от клиниката ни. От дълги години работим в град Пловдив, и разполагаме с професионална техника и приветливи служители.

Основният ни принцип е да предоставяме персонализирани, честни, етични и съзнателни грижи.

За всички нас денталното здраве е от жизненоважно значение. Това ни мотивира да предоставяме най-качествената услуга на възможно най-добра цена с алтернативни опции за лечение.

Стоматолозите ни полагат старание да останете с добри впечатления от всяко посещение в клиниката и обслужват Вас и семейството Ви с най-доброто оборудване, отговарящо на най-високите стандарти за качество.

Клиниката ни предлага голямо разнообразие от козметични дентални процедури и продукти за дентална грижа за по-привлекателна и красива усмивка.

Вашата усмивка е наш основен приоритет. Моля, свържете се с нас, за да се сдобиете с по-красива, здрава и естетична усмивка.

Част от ангажимента ни за обслужване включва предоставяне на информация и консултации, които помагат на нашите пациенти да вземат правилни решения за стоматологичното си здраве и естетика.

Нашата цел е да помогнем на всеки пациент да постигне и поддържа дългосрочно стоматологично здраве и красива усмивка.

Първото Ви посещение ще включва консултация, анализ и снемане на рентгенова снимка. След поставяне на диагноза, ще Ви информираме за опциите за лечение и заедно ще планираме продължителността на лечението.

Много често простите процедури и почистването на зъбен камък приключват същия ден. За сложните процедури се прави план за лечение и се записва час за друг ден.

Моля, съдействайте ни като предоставите следната информация при първото си посещение:

  • Неотдавна направена рентгенова снимка.
  • Cписък на медикаменти. Kоито приемате.
  • Информация за предишно лечение, здравна книжка, ако сте осигурен.
  • Моля, свържете се с нас по телефона или с приложението за онлайн записване на час.